praktijkvoorbeelden

De praktijk, deel 1

Stel, u heeft een prachtige vrijstaande karakteristieke woning met een grote tuin te koop in een gezellig, gemoedelijk dorp. Echt zo’n woning waar er maar één van is…

Hoe kunt u in vier regels de lezer interesseren en informeren over deze unieke woning? Lees hieronder wat woningtekst.nl voor deze opdrachtgever heeft gemaakt!

“Aan de landelijke Grote Sloot, die zich uitstrekt door de Zijperpolder, staat dit vrijstaande notabelenwoonhuis ‘Buitenlust’ uit de 19e eeuw op een riant perceel van ca. 4.000m2. Het prachtige voorkomen met subtiele detailleringen, alsmede de royale woonoppervlakte maken deze parel een bezichtiging meer dan waard!”

 

De praktijk, deel 2

Stel, uw woning heeft een grote tuin voor echte tuinliefhebbers, maar biedt ook nog voldoende mogelijkheden voor eigen inbreng…

“Dit woonhuis is omringd door een prachtige parkachtige siertuin met machtige bomen en een grote diversiteit aan beplanting. Aan de achterzijde grenst het woonhuis aan een bescheiden sloot. Als u over het bruggetje loopt, komt u in het tweede deel van de tuin. Hier zijn een groot grasveld en een indrukwekkende bomensingel. De zijtuin geeft u de ruimte voor een eigen creatieve invulling qua tuinaanleg. De huiskavel bedraagt ca. 750m2, de tuinkavel achter het bruggetje is ca. 3.000m2. .”

 

De praktijk, deel 3

Stel, uw woning staat in een kindvriendelijke woonomgeving én vlakbij diverse voorzieningen… maar u wilt ook alle positieve omgevingsfactoren laten beleven door de lezer!

“Schagerbrug ligt net buiten Schagen, wat bekend staat om zijn vele winkel- en schoolvoorzieningen. Ook een NS-station met rechtstreekse verbinding naar Amsterdam/Utrecht is in Schagen aanwezig. Kernwoorden van Schagerbrug zijn kleinschalig, gemoedelijk, landelijk en groen. Een goede basisschool is op loopafstand aanwezig. Houdt u van varen of kanoën? Op loopafstand ligt de Grote Sloot, van waaruit u vaartochten kan maken door het polderlandschap, met aansluiting op het Noord Hollands kanaal. Tevens leent de omgeving zich voor prachtige fiets- en wandeltochten, omringd door uitgestrekte weilanden, akkerland en nieuwsgierige koeien.”

 

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel 06-12253679 of mail naar info@woningtekst.nl

 

uw creatieve tekstschrijver voor woning en appartement door heel Nederland